Изящество и надёжность современных технологий.

 Цей проект можна назвати повністю експериментальним, однак, далеко не часто ми бачимо столи, у яких ніжки зроблені з фанери. Фанера & ndash; прекрасний матеріал, що дозволяє вирішувати як дизайнерські, так і конструкторські завдання. У меблів цінна зовнішня краса, витонченість, зручність і, звичайно, практичність. Дизайнери з компанії LAZERIAN (Манчестер, Великобританія) Richard Sweeney і Liam Hopkins створили цілу серію предметів меблів, у яких замість ніжок можна побачити вітіювату сітку з фанери.

 

Звичайно, не обійшлося в цій справі і без сучасних технологій. За допомогою комп'ютерної програми дизайнери створили об'ємну модель, здатну витримати велику вагу. Для зчеплення між собою деталей фанери використані болти і металеві трубки. В результаті виходить звичайнісінький стіл, який зовні таким не здається.

Столи дійсно приковують до себе увагу – кому-то може здатися, ніби вони безглузді і надто химерні, іншим же повинен сподобатися цей « ажурний » дизайн. До того ж, такий спосіб є досить економічним – для створення столу не потрібно багато дерева - все це робиться за допомогою декількох листів фанери. Також, дизайнери підкреслюють, що спеціально намагалися створити такий проект, в якому б ручна праця співіснував з комп'ютерними технологіями, і в підсумку виходило щось дуже красиве і незвичайне. А, додавши до фанери скло, вони не прогадали & ndash; поєднанні вийшло гарне, незвичайне, і яскраве. Пропонуємо Вам скласти власну думку і розділити наше захоплення прекрасними витворами майстрів.